Miércoles, 25 Mayo 2016 14:47

Miquel Calçada: "Formo part de la llista de Convergència perquè durant el mentrestant, al Senat, hi ha d'haver independentistes" Destacado

Escrito por 
Valora este artículo
(0 votos)
Miquel Calçada: "Formo part  de la llista de Convergència perquè durant el mentrestant, al Senat, hi ha d'haver independentistes" Imagen: RUBÉN MORENO (Ara)

El cap de llista de CDC al Senat ha assegurat que a Madrid s'han de defensar qüestions "per poder ajudar el Govern de JxSí a arribar allà on volem arribar"

El cap de llista de CDC al Senat per Barcelona, Miquel Calçada, ha assegurat, durant l'entrevista a El Món a RAC1, que forma part de la llista de Convergència al Senat per a les eleccions a Corts Espanyoles del 26 de juny perquè "durant el mentrestant hi ha d'haver independentistes al Senat" per defensar els interessos de Catalunya. Calçada ha defensat la feina que anirà a fer al Senat perquè "allà hi ha un seguit de qüestions que poden ajudar el Govern de JxSí a arribar allà on volem arribar".

Miquel Calçada ha reconegut que és un pas endavant en la seva trajectòria professional anar a Madrid perquè "quan em demanaven que fes programes a Madrid, sempre vaig dir que no perquè no ho veia. Però, ara, crec que a Madrid sí que hi puc anar a fer alguna cosa". I ha animat la gent a participar a les eleccions del 26J perquè "el pas que hem de donar, l'hem de fer tot junts. I ara és el moment de remar cap a on volem anar. La idea d'un Estat propi ara és una idea plausible", ha reblat.

El cap de llista al Senat, que hauria preferit que Convergència i Esquerra es presentessin junts als pròxims comicis, ha insistit en la importància de continuar amb la unitat d'acció de les dues forces a Madrid perquè  "units tindrem més força", ha conclòs.

Inicia sesión para enviar comentarios

BARCELONA

Tres hombres detenidos hoy por sus supuestos vínculos con ISIS

Tres hombres detenidos hoy por sus supuestos vínculos con ISIS

Tres hombres fueron detenidos hoy el miércoles por la mañana por sus supuestos vínculos con el llamado Estado Islámico en dos operaciones separadas contra el terrorismo  en Barcelona y Valencia.

[Video] Barcelona: Esta es la reacción de los españoles ante una situación de racismo

La Federación SOS Racismo realizó este video para evidenciar la situación de rechazo “que sufren muchas de las personas que viven en nuestro país y hacer un llamamiento a la ciudadanía a implicarse en su erradicación”, indicó la entidad en su página web. En las imágenes se observa cuando una mujer (quien en realidad es una actriz) invita a las personas que transitan por la calle a inscribirse en un sorteo para ganar unas noches de spa en un hotel.

Esquerra Republicana demana a la Comissió Europea si reforçarà els mecanismes perquè l'Estat aculli els refugiats a què s'ha compromès

Els eurodiputats d'Esquerra Republicana Josep-Maria Terricabras i Jordi Solé han enviat una pregunta parlamentària a la Comissió Europea demanant-li si establirà algun mecanisme per instar l'Estat espanyol a complir amb les xifres d'acollida acordades.

Reunión del Colectivo de inmigrantes con la Consellera, Dolors Bassa

Una amplia delegación de representantes de diferentes colectivos de inmigrantes y refugiados residentes en Cataluña han reunido con la Consellera catalana, de Trabajo, Asuntos Sociales y Familias,  Dolores Bassa y el Secretario de Inmigración Oriol Amorós. El encuentro ha servido para plantear las principales inquietudes y problemas con las que se enfrentan los diferentes colectivos de inmigrantes y refugiados en Cataluña.

Galeria de Fotos

Concentración en protesta por la muerte de Mohsin Fikri

Concentración en protesta por la muerte de Mohsin Fikri Concentración en protesta por la muerte de Mohsin Fikri Concentración en protesta por la muerte de Mohsin Fikri

Manifestación en Barcelona por el Día Mundial de las Personas Refugiadas

Manifestación en Barcelona por el Día Mundial de las Personas Refugiadas Manifestación en Barcelona por el Día Mundial de las Personas Refugiadas Manifestación en Barcelona por el Día Mundial de las Personas Refugiadas

Acto de final de curso de las clases de árabe de ASCAF (28/05/16)

Acto de final de curso de las clases de árabe de ASCAF (28/05/16) Acto de final de curso de las clases de árabe de ASCAF (28/05/16) Acto de final de curso de las clases de árabe de ASCAF (28/05/16)

Expedición catalana en el 22º Festival de Músicas Sagradas del Mundo de Fès

Expedición catalana en el 22º Festival de Músicas Sagradas del Mundo de Fès Expedición catalana en el 22º Festival de Músicas Sagradas del Mundo de Fès Expedición catalana en el 22º Festival de Músicas Sagradas del Mundo de Fès