Miércoles, 25 Mayo 2016 16:47

Miquel Calçada: "Formo part de la llista de Convergència perquè durant el mentrestant, al Senat, hi ha d'haver independentistes" Destacado

Escrito por
Valora este artículo
(0 votos)
Miquel Calçada: "Formo part  de la llista de Convergència perquè durant el mentrestant, al Senat, hi ha d'haver independentistes" Imagen: RUBÉN MORENO (Ara)

El cap de llista de CDC al Senat ha assegurat que a Madrid s'han de defensar qüestions "per poder ajudar el Govern de JxSí a arribar allà on volem arribar"

El cap de llista de CDC al Senat per Barcelona, Miquel Calçada, ha assegurat, durant l'entrevista a El Món a RAC1, que forma part de la llista de Convergència al Senat per a les eleccions a Corts Espanyoles del 26 de juny perquè "durant el mentrestant hi ha d'haver independentistes al Senat" per defensar els interessos de Catalunya. Calçada ha defensat la feina que anirà a fer al Senat perquè "allà hi ha un seguit de qüestions que poden ajudar el Govern de JxSí a arribar allà on volem arribar".

Miquel Calçada ha reconegut que és un pas endavant en la seva trajectòria professional anar a Madrid perquè "quan em demanaven que fes programes a Madrid, sempre vaig dir que no perquè no ho veia. Però, ara, crec que a Madrid sí que hi puc anar a fer alguna cosa". I ha animat la gent a participar a les eleccions del 26J perquè "el pas que hem de donar, l'hem de fer tot junts. I ara és el moment de remar cap a on volem anar. La idea d'un Estat propi ara és una idea plausible", ha reblat.

El cap de llista al Senat, que hauria preferit que Convergència i Esquerra es presentessin junts als pròxims comicis, ha insistit en la importància de continuar amb la unitat d'acció de les dues forces a Madrid perquè  "units tindrem més força", ha conclòs.

Inicia sesión para enviar comentarios

BARCELONA

Activistas Musulmanas de Catalunya acusan a Cuatro de Islamofobia

Activistas Musulmanas de Catalunya acusan a Cuatro de Islamofobia

“Se nos propone hablar en los términos impuestos por los Medios de Comunicación, protagonistas y relatores únicamente de aquello que les interesa, con el objetivo de poner en “show” todo aquello relacionado con las mujeres y el Islam”, fue una de las conclusiones a las que llegó un grupo de mujeres activistas de la comunidad musulmana en Catalunya, luego de analizar la invitación del periodista nombrado Aben Humeya a participar en el programa Pasaporte Pampliega, transmitido por Cuatro Televisión.

Fotos: tarde de integración para jóvenes recién llegados a Barcelona

Con el objetivo de potenciar la integración, el centro social Darna se desplazó a la playa Bogatell junto a un grupo de jóvenes que integran el equipo a de Fútbol Sala de la mencionada organización.

Video: una pelea con cuchillos en el Raval de Barcelona

Batalla a machetazos en el Raval. La Guardia Urbana ya los ha detenido. pic.twitter.com/n8eXpTHRkO — Toni Muñoz (@tonimunoz) April 10, 2018

 Activistas del Hirak Rif inician una huelga de hambre frente al consulado de Marruecos en Barcelona

 Dos activistas rifeños han elegido celebrar el dia internacional de la mujer  iniciando una huelga de hambre de tres días delante del Consulado del reino de Marruecos en Barcelona.