Miércoles, 25 Mayo 2016 16:47

Miquel Calçada: "Formo part de la llista de Convergència perquè durant el mentrestant, al Senat, hi ha d'haver independentistes" Destacado

Escrito por 
Valora este artículo
(0 votos)
Miquel Calçada: "Formo part  de la llista de Convergència perquè durant el mentrestant, al Senat, hi ha d'haver independentistes" Imagen: RUBÉN MORENO (Ara)

El cap de llista de CDC al Senat ha assegurat que a Madrid s'han de defensar qüestions "per poder ajudar el Govern de JxSí a arribar allà on volem arribar"

El cap de llista de CDC al Senat per Barcelona, Miquel Calçada, ha assegurat, durant l'entrevista a El Món a RAC1, que forma part de la llista de Convergència al Senat per a les eleccions a Corts Espanyoles del 26 de juny perquè "durant el mentrestant hi ha d'haver independentistes al Senat" per defensar els interessos de Catalunya. Calçada ha defensat la feina que anirà a fer al Senat perquè "allà hi ha un seguit de qüestions que poden ajudar el Govern de JxSí a arribar allà on volem arribar".

Miquel Calçada ha reconegut que és un pas endavant en la seva trajectòria professional anar a Madrid perquè "quan em demanaven que fes programes a Madrid, sempre vaig dir que no perquè no ho veia. Però, ara, crec que a Madrid sí que hi puc anar a fer alguna cosa". I ha animat la gent a participar a les eleccions del 26J perquè "el pas que hem de donar, l'hem de fer tot junts. I ara és el moment de remar cap a on volem anar. La idea d'un Estat propi ara és una idea plausible", ha reblat.

El cap de llista al Senat, que hauria preferit que Convergència i Esquerra es presentessin junts als pròxims comicis, ha insistit en la importància de continuar amb la unitat d'acció de les dues forces a Madrid perquè  "units tindrem més força", ha conclòs.

Inicia sesión para enviar comentarios

BARCELONA

 Activistas del Hirak Rif inician una huelga de hambre frente al consulado de Marruecos en Barcelona

 Activistas del Hirak Rif inician una huelga de hambre frente al consulado de Marruecos en Barcelona

 Dos activistas rifeños han elegido celebrar el dia internacional de la mujer  iniciando una huelga de hambre de tres días delante del Consulado del reino de Marruecos en Barcelona.

Contrarrestar la islamofobia desde los medios de comunicación

La necesidad de desarrollar un discurso comunicativo que incluya la diversidad cultural y evite los estereotipos –especialmente sobre las mujeres- ha llevado a distintas entidades y colectivos a tejer una red asociativa para difundir conocimientos. 

 En tierra perdida: los menores marroquíes que nadie quiere ver

  Jóvenes marroquíes menores de edad que llegan a Barcelona arriesgando sus vidas se encuentran enzarzados en una disputa entre una administración pública colapsada y colectivos de vecinos fastidiados por el alboroto que causan en los pisos tutelados

Entidades de Barcelona trabajan en Ginebra para formalizar la Alianza Internacional para la Paz y el Desarrollo

Aprovechando la 37a edición del Consejo de Derechos Humanos de las Naciones Unidas, InfoTalQual, Darna, CISEG y Arrels i Branques participan también esta semana en Ginebra en el establecimiento de una alianza para promover un desarrollo pacifista interregional