Miércoles, 25 Mayo 2016 16:16

Acte "365 Dies En Comú". Celebrem i rendim comptes d'un any transformant Barcelona Destacado

Escrito por
Valora este artículo
(0 votos)
Barcelona En Comú celebra aquest dissabte un any de govern del canvi al Parc de l'Estació del Nord. Durant la jornada festiva, on estan convidats tots els veïns i veïnes de Barcelona, es farà balanç d'aquest any, es rendiran comptes i, sobre tot, es celebrarà la feina intensa i conjunta que s'ha fet per aconseguir una ciutat més justa i democràtica.
 
Programa:
 
11 h: Espais de debat per compartir fites, reptes i oportunitats amb els 10 regidors de la ciutat amb quatre taules: Economia del bé comú, Drets socials, Democràcia Oberta i Ciutat per a la Vida.
 
13:00 h: Espai de diàleg "La ciutat que imaginem i la ciutat que ja estem transformant" amb Ada Colau.
 
14:30 h: Paella popular i bar obert tot el dia
 
19:00 h: "365 Dies En Comú" Acte amb intervencions d'Ada Colau i Xavi Domènech, projeccions, i música en viu amb altres artistes convidats.
 
Més informació de l'acte: https://barcelonaencomu.cat/ca/post/365-dies-en-comu
Inicia sesión para enviar comentarios

BARCELONA

Activistas Musulmanas de Catalunya acusan a Cuatro de Islamofobia

Activistas Musulmanas de Catalunya acusan a Cuatro de Islamofobia

“Se nos propone hablar en los términos impuestos por los Medios de Comunicación, protagonistas y relatores únicamente de aquello que les interesa, con el objetivo de poner en “show” todo aquello relacionado con las mujeres y el Islam”, fue una de las conclusiones a las que llegó un grupo de mujeres activistas de la comunidad musulmana en Catalunya, luego de analizar la invitación del periodista nombrado Aben Humeya a participar en el programa Pasaporte Pampliega, transmitido por Cuatro Televisión.

Fotos: tarde de integración para jóvenes recién llegados a Barcelona

Con el objetivo de potenciar la integración, el centro social Darna se desplazó a la playa Bogatell junto a un grupo de jóvenes que integran el equipo a de Fútbol Sala de la mencionada organización.

Video: una pelea con cuchillos en el Raval de Barcelona

Batalla a machetazos en el Raval. La Guardia Urbana ya los ha detenido. pic.twitter.com/n8eXpTHRkO — Toni Muñoz (@tonimunoz) April 10, 2018

 Activistas del Hirak Rif inician una huelga de hambre frente al consulado de Marruecos en Barcelona

 Dos activistas rifeños han elegido celebrar el dia internacional de la mujer  iniciando una huelga de hambre de tres días delante del Consulado del reino de Marruecos en Barcelona.