Junio 24, 2018

Login

Usuario
Password *
Recordarme

Crear una cuenta

Los campos marcados con un asterisco (*) son obligatorios.
Nombre
Usuario
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *
Reload Captcha

Patinatge polític

By Pau Aguilera i Gerard Paz Octubre 16, 2015

 

A pocs mesos de les eleccions generals de l’Estat, el ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro s’ha dedicat a “rajar” de Margallo, d’Aznar i de Rato (que formen, o han format part del seu mateix partit). Al ministre Margallo li diu que és ostatge del la seva pròpia arrogància intel·lectual, d’Aznar assegura que ja no l’admira per què dóna lliçons sense estar fent política i de Rato declara que no pot entendre la seva avarícia de diners.

 

Montoro ha fet trontollar els ciments del Partit Popular, amb les polèmiques declaracions que ha concedit a “El Mundo”, on també ha assegurat que companys seus “s’avergonyeixen” de ser del PP. Quina dosi més exagerada d’optimisme i d’autoestima, no creieu?

 

Em pregunto per què el PP últimament té la mania de llançar pedres a la seva pròpia teulada quan s’acosta una cita electoral. Sóc incapaç d’entendre aquesta animadversió a l’autoflagel·lament permanent. La única resposta que em ve al cap és que el partit de Rajoy pateix un nerviosisme crònic profund que el porta a perdre els papers. Els supera la possibilitat de perdre el tro, els trasbalsa pensar en una altra Espanya que no sigui la seva i per això es neguitegen.

 

La pista de gel que tenen muntada els populars és molt relliscosa i tant Rajoy, que va patinar a Onda Cero, com Montoro, que va patinar ahir a la sala del Ministeri, ho han pogut corroborar. No pots anar indocumentat a una entrevista sabent com està el pati i a escassos mesos d’uns comicis generals que, a priori, et són favorables. M’adreço a vostè, senyor Montoro, no pot esquerdar i dividir el seu partit, sinó, la poca credibilitat política que li queda té també molts números de patinar.

 

Valora este artículo
(1 Voto)
Inicia sesión para enviar comentarios
© InfoTalQual.com - Derechos Reservados