Viernes, 16 Octubre 2015 12:46

Patinatge polític

Escrito por Pau Aguilera i Gerard Paz
Valora este artículo
(1 Voto)

 

A pocs mesos de les eleccions generals de l’Estat, el ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro s’ha dedicat a “rajar” de Margallo, d’Aznar i de Rato (que formen, o han format part del seu mateix partit). Al ministre Margallo li diu que és ostatge del la seva pròpia arrogància intel·lectual, d’Aznar assegura que ja no l’admira per què dóna lliçons sense estar fent política i de Rato declara que no pot entendre la seva avarícia de diners.

 

Montoro ha fet trontollar els ciments del Partit Popular, amb les polèmiques declaracions que ha concedit a “El Mundo”, on també ha assegurat que companys seus “s’avergonyeixen” de ser del PP. Quina dosi més exagerada d’optimisme i d’autoestima, no creieu?

 

Em pregunto per què el PP últimament té la mania de llançar pedres a la seva pròpia teulada quan s’acosta una cita electoral. Sóc incapaç d’entendre aquesta animadversió a l’autoflagel·lament permanent. La única resposta que em ve al cap és que el partit de Rajoy pateix un nerviosisme crònic profund que el porta a perdre els papers. Els supera la possibilitat de perdre el tro, els trasbalsa pensar en una altra Espanya que no sigui la seva i per això es neguitegen.

 

La pista de gel que tenen muntada els populars és molt relliscosa i tant Rajoy, que va patinar a Onda Cero, com Montoro, que va patinar ahir a la sala del Ministeri, ho han pogut corroborar. No pots anar indocumentat a una entrevista sabent com està el pati i a escassos mesos d’uns comicis generals que, a priori, et són favorables. M’adreço a vostè, senyor Montoro, no pot esquerdar i dividir el seu partit, sinó, la poca credibilitat política que li queda té també molts números de patinar.

 

Inicia sesión para enviar comentarios

BARCELONA

Desalojan un piso en Barcelona para convertirlo en alquiler turístico

Desalojan un piso en Barcelona para convertirlo en alquiler turístico

El pasado miércoles 14 de junio. Seis furgonetas de los Mossos tienen cortada la calle Parlament en Barcelona. Se trata, de nuevo, de un deshaucio. Las víctimas son, como casi siempre, una familia del barrio de Raval con dos hijos, que no puede hacer frente a la nueva subida del alquiler, pensada por y para los turistas.

Activistas Musulmanas de Catalunya acusan a Cuatro de Islamofobia

“Se nos propone hablar en los términos impuestos por los Medios de Comunicación, protagonistas y relatores únicamente de aquello que les interesa, con el objetivo de poner en “show” todo aquello relacionado con las mujeres y el Islam”, fue una de las conclusiones a las que llegó un grupo de mujeres activistas de la comunidad musulmana en Catalunya, luego de analizar la invitación del periodista nombrado Aben Humeya a participar en el programa Pasaporte Pampliega, transmitido por Cuatro Televisión.

Fotos: tarde de integración para jóvenes recién llegados a Barcelona

Con el objetivo de potenciar la integración, el centro social Darna se desplazó a la playa Bogatell junto a un grupo de jóvenes que integran el equipo a de Fútbol Sala de la mencionada organización.

Video: una pelea con cuchillos en el Raval de Barcelona

Batalla a machetazos en el Raval. La Guardia Urbana ya los ha detenido. pic.twitter.com/n8eXpTHRkO — Toni Muñoz (@tonimunoz) April 10, 2018